Waterkering sectionaaldeur

Waterkering sectionaaldeur

Een sectionaaldeur of ook wel een garagedeur is vaak de poort naar de fietsen, auto’s en andere belangrijke eigendommen. Vaak sluiten sectionaaldeuren niet helemaal aan tot op de grond. Daardoor kan water makkelijk naar binnen stromen. Het plaatsen van een waterkering voor de sectionaaldeur kan dit voorkomen.

De waterkering voor de sectionaaldeur is ideaal bij een hoog waterpeil

Woont u in een omgeving waar door hoog waterpeil water bij een overstroming zo via uw sectionaaldeur naar binnen loopt? Dan zijn onze waterkering panelen perfect voor u. Deze panelen beschermen uw garage en andere delen van het huis tegen alle vormen van wateroverlast. Zo voorkomt u dat tijdens een zware overstroming uw waardevolle eigendommen niet worden aangetast door het water.

Het komt vaak voor tijdens wateroverlast dat mensen hun huis willen beschermen door vuilniszakken voor de zwakke delen van het huis te leggen. Hiermee proberen mensen een blokkade te maken voor het water, maar dit is verre van ideaal. De vuilniszakken zullen een deel van het water tegenhouden, maar een groot deel kan nog steeds uw huis en garage in stromen. De kieren waar het water door naar binnen kan komen zijn door vuilniszakken nooit volledig afgesloten. Mensen gebruiken vaak vuilniszakken, omdat ze niet goed zijn voorbereid op overstromingen. Iedereen denkt altijd dat hij de dans kan ontspringen en dat er bij hen geen overstroming zal plaatsvinden. Toch is dit nooit zeker. Het is beter om het probleem niet langer te negeren en ons voor te bereiden op wat kan komen. De enige manier om zeker te zijn dat u en uw spullen veilig zijn tijdens een overstroming is door materiaal in huis te hebben dat echt al het water tegen kan houden.

Waterkering sectionaaldeur

Een waterkering voor de sectionaaldeur plaatsen

Als u beschermd wilt zijn tegen het water dan zijn de waterkering panelen van VMF perfect voor u. Denk bij het beschermen van uw huis niet alleen aan aan waterkering voor uw gevel, maar ook aan waterkering voor uw sectionaaldeur. Zeker als u belangrijke spullen in uw garage heeft opgeborgen.

U kunt de sectionaaldeur makkelijk beschermen tegen wateroverlast. Het enige wat u moet doen is waterkering panelen bestellen en installeren wanneer u te maken krijgt met een overstroming. U ontvangt na bestelling een compact pakket met daarin de door u bestelde panelen. Bij het bestellen kunt u aangeven welke afmeting in de breedte u nodig heeft per panel. De hoogte van een standaard paneel is altijd 30 centimeter. U kunt de panelen ook stapelen om een betere bescherming te hebben bij de deur. Op deze manier kunt u zelf kijken hoe hoog u de panelen moet stapelen om wateroverlast buiten het huis en de garage te houden.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8:30 en 20:00.

06 342 133 56
079 342 6109