Informatie

Waterkering panelen

VMF: Waterkering panelen zijn in enkele minuten te plaatsen, zonder gebruik van speciaal gereedschap. De panelen worden aangebracht zonder beschadiging van de gevel. Na verwijdering ziet u niet waar de panelen gemonteerd zaten. Ja, wellicht ziet u dat de gevel vuil is en de plaats waar de VMF: Waterkering panelen zaten, schoon is gebleven. De hoogte van een standaard paneel is 30 cm. Is de verwachting dat de wateroverlast boven de 30 cm kan komen? Dan worden twee of meerdere panelen gestapeld gemonteerd.

VMF: Waterkering panelen zijn in enkele minuten te plaatsen, zonder gebruik van speciaal gereedschap. De panelen worden aangebracht zonder beschadiging van de gevel.

Osmose

Verder zijn wij leverancier van Osmose Installaties. Osmose levert u schoon en hygiënisch drinkwater om mee te koken. Koffie & thee kopjes hebben geen aanslag en alles blijft helder. Geen gesjouw met flessenwater. Osmosewater heeft een laag natrium gehalte. Zeer geschikt voor baby- en dieetvoeding. Gewoon lekker drinkwater. Het vullen van uw stoomstrijkijzer, plantjes besproeien geeft geen witte aanslag op de bladeren. Ideaal voor uw ingebouwde vaatwasser, onthardingzout is niet meer nodig, enz.