Informatie Waterkering panelen

Informatie Waterkering panelen

VMF: Waterkering panelen zijn in enkele minuten te plaatsen, zonder gebruik van speciaal gereedschap. De panelen worden aangebracht zonder beschadiging van de gevel. Na verwijdering ziet u niet waar de panelen gemonteerd zaten. Ja, wellicht ziet u dat de gevel vuil is en de plaats waar de VMF: Waterkering panelen zaten, schoon is gebleven.

De hoogte van een standaard paneel is 30 cm. Is de verwachting dat de wateroverlast boven de 30 cm kan komen? Dan worden twee of meerdere panelen gestapeld gemonteerd. Er is ongeveer 7 cm ruimte nodig tussen de voordeur en de voorgevel. Voor een goede montage is er een gladde schone strook van minimaal 5 cm nodig om een goede afsluiting te verkrijgen door de rubberrand die op de VMF: Waterkeringpanelen gemonteerd wordt.

VMF: Waterkering panelen zijn in enkele minuten te plaatsen, zonder gebruik van speciaal gereedschap. De panelen worden aangebracht zonder beschadiging van de gevel.

Bent u geïnteresseerd?

Indien u geïnteresseerd bent in VMF: Waterkering panelen en wateroverlast door overstroming wilt voorkomen schat dan hoe hoog het water kan komen en bestel het benodigde aantal panelen in de juiste lengte. Een paneel is 30 cm hoog. Verwacht u dat de maximale waterhoogte 45 cm kan worden dan heeft u per deur 2 panelen nodig.

STOP overstroming met VMF: Waterkering panelen! Woont u in een gebied waar door een hoog waterpeil het water ongehinderd uw huis of bedrijfspand kan binnenstromen? VMF: Waterkering panelen stoppen het water beter dan druipende zandzakken!

Menu