Waterkering gevel

Waterkering gevel

Als u denkt aan uw eigen waterkering panelen installeren klinkt dat waarschijnlijk niet als een makkelijke klus. Toch is het zo gedaan en kunt u dit klusje prima alleen uitvoeren. Met de materialen die wij u leveren en de uitleg die erbij zit bent u binnen no-time klaar. U kunt uw woning eenvoudig tegen wateroverlast beschermen door snel een waterkering voor uw gevel te plaatsen.

Een waterkering voor gevel installeren

Alle waterkering panelen zijn te plaatsen zonder gebruik te moeten maken van gereedschap. De panelen zijn ook aan te brengen op een manier dat de gevel volledig onbeschadigd blijft. Als u achteraf de waterkering panelen weer verwijdert dan is er niet meer te zien dat er een paneel geplaatst zat. Dat geldt ook voor de waterkering voor sectionaaldeur.

En is ongeveer 7 centimeter ruimte nodig tussen de voorgevel en de voordeur om de panelen te kunnen plaatsen. Om de waterkering panelen gemakkelijk aan te brengen is er minimaal een schone en gladde strook nodig van 5 centimeter. Deze 5 centimeter is nodig, omdat er dan een goede afsluiting kan ontstaan door de rubberband die op de waterkering panelen gevestigd zit.

Waterkering gevel

Waterkering voor gevel

Bij het bouwen van uw huis is, als het goed is, al rekening gehouden met het waterdicht maken van de muren. Als waterkering en waterafvoer in gevelmetselwerk niet op de juiste manier zijn geplaatst, kan dit zorgen voor snellere vervuiling van de gevel. Om vocht te voorkomen moeten alle voegen en kleine openingen afgedicht te zijn. U moet dus zeker weten dat er via de muren geen vocht en water naar binnen kan komen.

Zodra u zeker weet dat de muren volledig afgesloten zijn dan kunt u gaan kijken naar andere plekken waar water naar binnen kan komen. Loop door uw huis heen en bedenk waar tijdens een overstroming het water allemaal naar binnen kan komen. Dit zullen voornamelijk buitendeuren zijn. Het is van belang dat u deze tijdens een overstroming kan afdekken. Dit kunt u doen door middel van van de waterkering panelen van VMF. Deze kunt u online bestellen of u kunt langskomen bij ons in Zoetermeer. Samen kunnen wij kijken welke en hoeveel waterkering panelen u nodig heeft om zeker te weten dat u bij een overstroming droog zit. Heeft u vragen? Bel of mail ons dan zeker. Als u ons niet meteen te pakken krijgt reageren wij zo snel mogelijk door u terug te bellen of mailen. Samen kunnen wij uw huis beschermen tegen wateroverlast in allerlei soorten en maten.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8:30 en 20:00.

06 342 133 56
079 342 6109

Menu