Waterkering buitendeur

Waterkering buitendeur

Waarom een waterkering voor de buitendeur is aan te raden? Het klimaat verandert snel en dit zorgt voor meer zon en warme dagen, maar ook voor meer regenbuien. Door de klimaatverandering neemt de gemiddelde hoeveelheid neerslag steeds meer toe. Door het opwarmende klimaat neemt de hoeveelheid waterdamp in de lucht toe en dit leidt tot meer en langdurige neerslag. Deze toename in neerslag gaat hand in hand met een toename aan overstromingen. De klimaatverandering is een groot probleem en zal de komende jaren nog voor veel meer overstromingen en wateroverlast gaan zorgen.

Meer neerslag in Nederland

Er zijn twee soorten wateroverlast waar u rekening mee moet houden. Als eerst is er wateroverlast dat tot stand komt door korte hevige neerslag. Dit zijn buien die vaak plaatsvinden in de zomer. Deze neerslag kan vooral voor problemen zorgen in bebouwde omgevingen. Als er in een korte tijd te veel regen valt in een bebouwde omgeving kan het riool de hoeveelheid water niet aan. Het water komt dan op de straat te liggen en begint te stijgen. Op deze manier kan water huizen binnentreden en zorgen voor veel wateroverlast.

De tweede mogelijkheid is wateroverlast door langdurige neerslag. Wateroverlast door langdurige neerslag vindt voornamelijk plaats in de wintermaanden. Neerslag kan soms wel dagen duren en dit met het gevolg dat watersystemen vol raken. Dit kan leiden tot plassen water op het land of overgelopen sloten.

Het is bij alle soorten overstromingen belangrijk dat u voorbereid bent. Dit kan door voorafgaand aan overstromingen waterkering panelen te plaatsen voor uw binnen- en buitendeuren. Deze waterkering panelen kunt u bij ons bestellen en laten bezorgen.

Waterkering buitendeur

De waterkering voor de buitendeur

De deuren waardoor u naar binnen en buiten gaat zijn belangrijk om te beschermen tijdens overstromingen. Steeds vaker komt het voor dat mensen verrast worden met een overstroming. Voor u het weet staat er ineens een laagje water in uw huis dat via de kieren in uw buitendeuren naar binnen is gekomen. Bescherm uw deuren door er waterkering panelen van VFM voor te installeren. Bij ons koopt u een waterkering voor de buitendeur, waaronder bijvoorbeeld een waterkering voor de voordeur. De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en de bijgeleverde montage benodigdheden zijn van roestvrij staal gemaakt. Alles is zo ontworpen om het zo makkelijk en veilig mogelijk te maken voor u en uw huis.

Onze panelen zijn aan te brengen zonder schade aan te brengen op uw deuren of uw gevel. U kunt ze zelf binnen slechts een kwartier installeren. Wacht niet tot het te laat is en schaf vandaag nog waterkering panelen aan. Zo bent u altijd zeker tijdens wateroverlast en weet u hoe u hierop moet reageren.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 8:30 en 20:00.

06 342 133 56
079 342 6109